Esikoiskirjani Pikkupomosta johtajaksi – Nuoren naisen opas ilmestyy helmikuussa 2020 (Kustantamo S&S).

Kirjan ilmestyessä järjestän virtuaaliset kirjajulkkarit, jossa kerron mm. kirjan synnystä.

Tapahtuman ajankohta ilmoitetaan myöhemmin julkkareihin ilmoittautuneille.

Virtuaalitapahtuma ja livelähetys järjestetään Facebookissa helenakastikainen.fi -sivulla.

Ilmoittaudu virtuaalisiin kirjajulkkareihin täällä ja saat tapahtumakutsun sähköpostiisi tammikuun loppuun mennessä.

helena kastikainen pikkupomosta johtajaksi kirja

Pikkupomosta johtajaksi – Nuoren naisen opas 

Milleniaalin opas johtajaksi kasvamiseen

Nuorena johtajaksi nousseen Helena Kastikaisen Pikkupomosta johtajaksi on henkilökohtainen kasvutarina ja jokaisen nuoren naisen opas itsensä ja tiimin johtamiseen, tavoitteiden asettamiseen ja uraunelmien toteuttamiseen. Diili-finalistinakin tunnettu Kastikainen aloitti työnteon 12-vuotiaana plokkaamalla astioita kahvilassa, ja 23-vuotiaana hän oli yksi Suomen nuorimmista tavaratalojohtajista.

Tässä raikkaassa ja rehellisessä johtamisoppaassa Kastikainen kertoo oman tarinansa johtajaksi kasvamisesta kaunistelematta, jotta lukija voi oppia niin hänen onnistumisistaan kuin virheistäänkin. Nuorena esimiehenä Kastikainen toimi kuten luuli, että johtajan odotetaan toimivan, kunnes ymmärsi, ettei johtajuus tule tittelin mukana vaan lähtee omasta itsestä. Myös vastoinkäymiset, kuten loppuunpalaminen, opettivat uudenlaista suhdetta työhön ja itseen.

Kirjassa annetaan kyytiä työelämän luutuneille käytännöille ja tarjotaan konkreettisia työkaluja johtamistaitojen kehittämisen tueksi. On milleniaalien hetki ottaa peli haltuun työpaikoilla!

Ilmoittaudu virtuaalisiin kirjajulkkareihin täällä.